Bemutatkozás

Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük a Széchenyi István Egyetem Anyagtudományi és Technológiai Tanszék Anyagvizsgáló Laboratórium honlapján. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre anyagvizsgálati megbízásokban, konkrét műszaki problémák megoldásában, káresetek felderítésében és rövid, illetve hosszú távú kutatás-fejlesztési feladatokban.

 

Az Anyagvizsgáló Laboratórium értesíti kedves Ügyfeleit, hogy 2018. december 21. – január 6. között téli szabadságolások miatt leáll. A laboratórium 2018. december 12-ig beérkezett megrendelésekre és vizsgálati mintákra tud teljesítést vállalni.

A határidőn túl beérkező megrendeléseket, csak január 7-e után tudjuk fogadni.

 

Üdvözlettel:

Dr. Hargitai Hajnalka


 e-mail címünk:   anyaglab.sze@gmail.com

 

Az Anyagvizsgáló Laboratórium a Széchenyi István Egyetem Műszaki Tudományi Karának Anyagismereti és Járműgyártási Tanszékén belüli önálló egységként működik 1992 óta. 2011 januárjában a tanszék neve Anyagtudományi és Technológiai Tanszékre módosult. 2015. februártól az Anyagvizsgáló LAboratórium továbbra is önálló egységként működik az Audi Hungaria Járműmértnöki Kar Anyagtudományi és Technológiai Tanszékén belül. 


A laboratórium a következő területeken végez vizsgálatokat:

  1. Acélok, alumínium és ötvözetei, vas-, acél- és alumínium öntvények mechanikai, technológiai, szövetszerkezeti és radiográfiai, vizuális vizsgálata;
  2. Acélok, alumínium és ötvözetei, vas-, acél- és alumínium hegesztett kötéseinek mechanikai, technológiai, szövetszerkezeti és radiográfiai, folyadékbehatolásos, vizuális és ultrahangos vizsgálata.
  3.  Szerkezeti anyagok korróziós vizsgálata sópermet kamrában.

 Az akkreditációt igazoló dokumentum megtekinthető: http://nah.gov.hu/kategoriak/2/szervezetek/szechenyi-istvan-egyetemaudi-hungaria-jarmumernoki-karanyagtudomanyi-es-technologiai-tanszek

Tovább a vizsgálatokhoz


Elérhetőségünk:

anyaglab.sze@gmail.com 

Anyagvizsgáló Laboratórium Eseménynaptára

Szenátusi ülés 2018. december 17. 14:00 - 16:00
Téli ünnepi nyitvatartási rend 2018. december 22. 00:00 - 2019. december 1. 23:55
Munkaszüneti nap 2018. december 25. - 2018. december 26.
Munkaszüneti Nap 2018. december 31.